Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fräcka spiken i V75-1 inget för fegisar

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Rebecka Falk!

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMFÖRSLAGET
SYSTEMFÖRSLAGET

Det är Bergsåker som står i centrum på lördag. Det innebär också hemmaplan för veckans gäst Rebecka Falk. Och snacka om att hon är laddad! Falk & co bjuder på en hel del matnyttig information från tränare och kuskar. Dessutom verkar det som om hon har käkat taggtråd till frukost. Eskil Helberg och Jonas Noreen försöker få en syl i vädret och det går väl sisådär... Men trion får ändå ihop ett intressant system till slut. Fräck spik i V75-1 utlovas! God lyssning.

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.