Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Fräck spik löser kallblodsloppet"

Foto: PER KAGRELL

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången är det Eskil Hellberg, Jonas Noreen och Fredrik Edholm som knåpar ihop veckans system. 

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMET
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Det är Skellefteå som gäller på lördag. Att tänka på är att det finns ett extra innerspår att nyttja på upploppet, open stretch kallat.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas den här veckan av kollega Fredrik Edholm. Eller professor kallblod om ni så vill.
■ Just i kallblodsloppet bjuds det på en fräck spik som två av tre herrar tror på. Den tredje, vi kan väl kalla honom för Eskil, är inte fullt lika nöjd och gnabb uppstår...
■ Trevlig lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.