Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Flera roliga skrällar finns i V75-5!"

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Julia Björklund!

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

SYSTEMFÖRSLAGET
HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMFÖRSLAGET

■ Det är Solvalla som står i fokus när det är V75 både lördag och söndag. Podden fokuserar på lördagens V75-finaler men självklart får ni även experternas vinnare i Kriteriet samt Oaks.
■ Eskil Hellberg håller i trådarna i vanlig ordning men det dyker även upp en välkänd joker som puffar för VM i V75-starten... Jonas Noreen och Julia Björklund är hyfsat överens men Hellberg, som ätit taggtråd till frukost, käbblar emot en hel del.
■ Trevlig lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.