Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Edholm: En skräll ligger på lut i V75-6

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Fredrik Edholm.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMFÖRSLAGET
SYSTEMFÖRSLAGET

■ STL-finaler på Solvalla är alltid något extra och det är fin sport som bjuds på lördag. Dessvärre utan publik med tanke på rådande läge men positivt i alla fall att travet kan köra på. Och det med häftig omsättning för dagen.
■ Eskil Hellberg och, en för dagen strykningsmässig, Jonas Noreen finns som vanligt med i samtalet. Tredje länken är kollega Fredrik Edholm. Trion bjuder på bra information från tränare och kuskar. Två starka spikar utlovas!
■ Trevlig lyssning. 

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.