Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Pang sa det – sen var segern helt klar

Det small till från start.

Sedan var det klart.

Reigning Moni övertygade.

Daniel Redéns femårige import Reigning Moni svarade för en ganska svettig insats då han vann smått överlägset på Solvalla.

För dagen utrustad med helstängt huvudlag öppnade han oväntat snabbt – och det small bara till så satt han i ledningen på några steg.

Hästen blev lite pigg varvet kvar men Örjan Kihlström lät hästen lunka på i sitt eget tempo. Konkurrenterna försökte på avstånd men kom aldrig i farlig närhet. Tussarna satt kvar i öronen på segraren och det här smakade mera…

Det kunde ha blivit en till seger för stallet då Moses fick bestämma i spets. Men kvaddat hjul de sista 1 400 meterna satte stopp för segerplanerna. Inte läge att döma Moses för hårt på den insatsen, alltså.

Giuseppe Lubrano har gjort ett mycket snyggt tränarjobb med Pacific Face. Hästens rörelsemönster är minst sagt speciellt, men han är stark som en björn.

Bara maler på och det känns som om han kan hålla samma tempo i en vecka, ungefär.

Onsdagens seger togs efter ett offensivt upplägg. Det finns liksom inte så många andra sätt att köra valacken på. Kusken gasade till spets varvet från mål och sedan var det full fart som gällde. Can Lane speedade fort men hann inte ifatt Pacific Face.

Åby-amatören Tony Löfqvist har blott två hästar på träningslistan. Den ena vann i lördags och nu på Åby var det No Comments tur att vara bäst. Snacka om stallform!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!