Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ont om bra spikar – då kan dessa idéer ge bra utdelning

Foto: TR Media / Travronden / TR Media / Travronden

Som så många gånger förut bjöd förra veckan på en härlig mix av favoriter och skrällar. En enprocentare vann och utdelningen över 900 000 kronor.

Återigen en omgång utan given spik som jag ser det. Jag fastnade till slut för Vincent As i V86-inledningen. Han är mycket stark och borde ha bra chans till snabb revansch – trots skor.

Analyser, vinnarna och utmanarna

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1

V86 – del 2

Bästa spik och lås

V86-1: 4 Vincent As

 Inga självklara singelstreck den här gången vilket gör att jag chansar med blott en spik och sedan några sparlopp. Bästa segerchansen hittar jag i V86-1 där Vincent As ska ha god chans att krossa allt över passande distans. Han galopperade kanske bort segern senast då han blev rullig. Hästen har vunnit med skor och borde ha fin chans felfri. Motbud saknas dock inte men sköter han sig blir han svårslagen.

V86-3: 1 Roller C. Ås & 4 Trix on Line

 4 Trix on Line var jag nära att lämna ensam på systemet då han har en annan rutin och hårdhet än de andra. Men det kan bli en jobbig resa i ”dödens” och då känns det skönt att dubbla med en uppstickare, som har god chans att leda länge. Jag tänker på 1 Roller Coaster Ås som Peter Untersteiner är uppåt kring. Starkt lås!

 

Vill du spela med Expressens experter? 

• Redaktionens Lilla system (extern länk)  

• Redaktionens Stora system (extern länk)  

• Redaktionens Chanssystem (extern länk)  

 

Spetsdragen

V86-4: 4 Leader Brodde

 Kommer till onsdagens lopp med en stark insats i ryggen. Som jag läser loppet behöver han inte offra allt för att komma till täten och sedan har han rätt bra chans att spåra runt om.

V86-6: 7 Harrington

 Har väl inte glänst på slutet men det är en kapabel sort i grunden. Om kusken är med på noterna från start borde det kunna bli ledningen efter en bit och sedan ska han passas.

 

LÄS MER: Vill du spela med SportExpressens travexperter? Häng med i ett andelsspel

 

Skrällbuden

V86-5: 4 Rajah Press

 Värsta motbudet har bakspår och kommer att köras lite snällt, som det låter. Och då Rajah Press har god chans att hitta till front kan det mycket väl vara vinnaren om han får dämpa en bit.

V86-8: 1 Sebastian Journey

 Uppträdde märkligt i onsdags men är han på rätt humör finns fart. Viss chans till spets med hjälp av ”solfjädern” kanske, men får oavsett ett bra lopp.

Tänk på att...

V86-5: 10 Speedy Foxy Vicane

 Har flera V75-segrar på sitt samvete senaste tiden. Vann med skor på senast och är ju väldigt bra. Men man bör notera att hon kommer köras snällt. 

V86-8: 5 Unique Findings

 Har ett fint spår och kusken kommer att ladda rejält troligen. Kanske maxad utrustning och det är en ”kantboll”.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!