Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Omgångens bästa spik – han bör avgöra tidigt

Foto: LJ

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Romme den 21 april. 

V75-1

I min värld så känns det som att 6 Emile Zola Sisu och 8 Deep Pockets höjer sig lite över mängden. Den senare är i gång och har dokumenterad form medan den andra inte har startat på länge. Det kan också fälla avgörandet.

V75-2

Mycket öppet. 12 Southwind Feji löste en liknande uppgift näst senast och måste räknas, men det är nog lite tuffare emot den här gången och en gardering kan vara på sin plats.  11 Chapter N.Deo och 15 Hope and Dreams!

V75-3

Sista chansen att kvala in till Olympiatravet. 1 Makethemark är bra men kan nog behöva loppet. Jag tycker att duon 6 Sorbet och 9 Milligan's School är de som känns allra hetast på förhand. 3 Zack's Zoomer är en rysare.

V75-4

8 Månprinsen A.M. med lopp i kroppen blir klar favorit i kallblodsloppet och det ska han vara. Han möter bara tio motståndare trots tre volter och jag tror att han har avgjort i god tid innan mål. Omgångens bästa spik!

V75-5

Bra klass på loppet. 6 Charlock Wiking har segrat i 7 av 9 starter hittills och måste räknas liksom 8 Isco Boko som kan massor om han sköter sig. 11 Master Blaster galopperade bort sig senast och kan bli lite bortglömd nu?

V75-6

7 Knifetown Winnerborde ha bra spetschans från springspåret, men det är tuffa hästar som kommer att utmana. 4 Mr Golden Quick kan ta andra raka på V75. 8 Global Trust och 11 Perfect Dynamite blir dock tuffa till slut.

V75-7

Ett bra stayerlopp avslutar omgången. 5 Sign Me Up Too är min vinnare med ett lopp i kroppen.3 Bucks to Burn, 6 Je T'aime Explosiv och 9 Electrical Storm (i sitt livs form) är en trio som alla måste ses med lite möjligheter.