Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Om det blir tempo får han en fin resa

Henry Flyer Sisu startar i V86-8 mot San Moteur
Foto: LJ / TR Media

Onsdagens V86-tävlingar avgörs på Solvalla. 

Här bjuder experten Fredrik Pettersson Wentzel på sina bästa idéer inför kvällens omgång. 

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet här 

EN TROLIG SPIK

V86-6: Born Unicorn

Det är ett bra silverförsök men som jag läser loppet kan Born Unicorn få det kört i halsen. Hästen var mycket fin näst senast och senast gick han godkänt i tuffa Harper Hanovers lopp. Blir det bara tempo till en början här så tror jag Örjan Kihlström löser en fin resa för Born Unicorn och då kommer han bli svår att stå emot över upploppet.

ETT ROLIGT DRAG 

V86-5: 1 Ambrosius

Svante Båths häst har inte stött på så här bra motstånd tidigare men nu fick den startsnabba Ambrosius ett perfekt spår bakom bilen. Erik Adielsson kan välja att köra i ledningen eller släppa till en bra rygg och alldeles oavsett kommer hästen få en fin resa. Det som gör draget extra intressant är ändringarna. Det är aviserat barfota runt om och amerikansk vagn vilket då blir för första gången samt eventuellt ur-ryckare, även det för första gången. 9% i nuläget.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-8: 6 San Moteur 

– Han har haft ett planerat långt uppehåll och allt har gått enligt planerna. Han kommer väldigt väl förberedd till det här loppet och de flesta känner ju till hans kapacitet. Jag tror att han är aktuell direkt och om det blir skor runt om på honom är det inget större minus, säger Anton Sverre i stallet.

V86-3: 8 Admiral As 

– Hästen känns allmänt starkare i år och var fin vid segern i Gävle senast och verkar ha tagit loppet på rätt sätt. Startspåret blev inte bra, men jag tror alltid på Admiral As när han startar och jag tror att han kommer att få en riktigt bra säsong i år, säger Reijo Liljedahl.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-2: 6 Mellby Illussion ska eventuellt gå barforta runt om för första gången. 

V86-5: 8 Chopin Gar är anmäld barfota runt om och med amerikansk vagn, båda för första gången.

ANNONS: Spela V86 med våra experter

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet här  

ANNONS: Köp din andel i Stora systemet här  

ANNONS: Köp din andel i Livesystemet här  

ANNONS: Köp din andel i Chanssystemet här  

ANNONS: Köp din andel i Lilla systemet här