Magnus Nygren i landslagströjan Foto: VLADIMIR PESNYA / BILDBYRÅN
Magnus Nygren i landslagströjan Foto: VLADIMIR PESNYA / BILDBYRÅN

Nygren vann sexsiffrigt belopp mitt i matchen

Publicerad
Uppdaterad

Davos föll i den viktiga slutspelsmatchen mot Biel.

Trots det kunde den svenske hockeystjärnan Magnus Nygrens glädjas efter matchen. 

Han drog nämligen in ett sexsiffrigt belopp på travspelet V64.

– Jag kom till bilen och behövde skrapa rutorna och i väntan på att bilen skulle bli varm gick jag in och kollade vinnarna i telefonen, säger han till trav365.

Magnus Nygren spelar just nu slutspelshockey med Davos i Schweiziska ligan.

Under tisdagen förlorade de en viktig hemmamatch med Biel. 

Men trots det kunde Nygren glädja sig efter matchen – han drog nämligen in en storvinst på trav – mitt under matchen. 

Drog in sexsiffrigt belopp på V64

Han hade sex rätt på V64, och hade dessutom spelat V6. Så han fick 2,5 gånger vinsten - som för sex rätt var 86 065 kr. 

Värdet för Nygren?

215 000 kronor.

– Jag kollade inte spelet direkt efter matchen, jag är noggrann med att varva ner, ta hand om kroppen och käka i restaurangen efteråt. Jag kom till bilen och behövde skrapa rutorna och i väntan på att bilen skulle bli varm gick jag in och kollade vinnarna i telefonen. Jag såg att jag hade rätt i de tre första och sedan small det till, säger han till trav365.

Han satsade på två spikar – Victor A.U. och Staro Miami.

– Med fem strykningar i andra så var jag tvungen att spika. Att gardera där hade varit iskallt. Victor A.U. kändes stekhet från början och kändes självklar till en väldigt trevlig procent, säger han. 

"Måste få må bra"

Magnus Nygren är rejält travintresserad och det här är den tredje storvinsten på kort tid. I februari drog han nämligen in två vinster – den ena värd 346 000 kronor, och den andra hela 618 000 kronor.

– Jag måste få må bra någon gång när man vinner. Vid senaste vinsten så låg jag magsjuk och i går åkte vi på en svidande förlust. Skämt å sido, jag är mest glad över att mina idéer fungerar och att det lönar sig att läsa på, säger Magnus Nygren till trav365.

Så såg systemet ut

V64-1: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 10, 11.

V64-2: 5 Victor A.U.

V64-3: 5 Staro Miami.

V64-4: 2, 7, 10, 11, 13, 14.

V64-5: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

V64-6: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10. 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


2

3

Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag