Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Nu blir det barfota på draget – håll i er!

Foto: Malin Albinsson / TR Media / Malin Albinsson

Onsdagens V86-omgång avgörs på Bergsåker och Solvalla. 

Här bjuder experten Fredrik Pettersson Wentzel på ett par drag inför jackpotomgången. 

ANNONS: Köp din andel i Stora systemet här 

ANNONS: Köp din andel i Premiumsystemet här 

En trolig spik

1 Mily, V86-2

Det finns gott om hårt spelade favoriter i omgången men jag väljer istället att lyfta fram en andrahandare som bästa spiken. Robert Berghs sjuåring har inte fått vinna i år men har nu formen i zenit och vinsten kommer när som helst. Redan ikväll? Ja, förutsättningarna finns tveklöst för det. Hon har god chans att hålla upp innerspåret om hon öppnar som senast och över kort distans kan Mily absolut räcka hela vägen i spets. Det troliga är att hon blir knappt favorit vid spelstopp men det ska hon vara också. Vi håller det klassiskt, spets och slut. 

Ett roligt drag

2 Philomenia, V86-3

Möter storfavoriten 9 Navona som kanske bara är bäst men Philomenia är inte så dum själv. Hon var tidigare hos Jerry Riordan där hon var ute i tuffa gäng och senast kom första segern. Har det nu lossnat har hon kapacitet nog för att tjäna fina pengar och utgångsläget är perfekt. Dessutom blir det barfota runt om ikväll. 6%, håll i er!

Två heta ändringar

3 Cab Frontline (V85-5) ska tävla utan bakskor för första gången i sulky.

8 Testa Di Cavolo (V86-8) gick med träningsbalans senast men ska nu gå helt utan skor och få på sig ett halvstängt huvudlag. 

ANNONS: Köp din andel i Chanssystemet här 

Två heta ändringar

Oskar Florhed hos Robert Bergh om 9 Navona, V86-3:

– Navona har gjort tre toppenbra lopp i följd. Senast blev det lite för hård körning och dessutom var det tätt mellan starterna. Jag tycker att vi fick bästa kusken och det ska vara en bra segerchans utan strul på vägen då motståndet ser överkomligt ut. Inga ändringar är planerade.

Thomas Dalborg om 5 D.Day Glide, V86-4:

– En ganska komplett häst, som är både snabb och stark. Har vunnit två av två i min regi och bör stå sig bra i klassen, även om hon tjänat lite snabba pengar nu. Det är några tuffa hästar med emot men vi har inte sett botten i henne än. Skor, vanlig vagn och can’t see back på insidan som senast.

ANNONS: Köp din andel i Livesystemet här  

ANNONS: Köp din andel i Lilla systemet här