Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Noreens skrälldrag har blivit en snackis inför jackpoten på V86

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

I lördags satte Jonas Noreen sjuan på samtliga system på V75 och spelformen är på topp inför kommande intensiva travvecka. Först ut är jackpott på V86 där minst nitton miljoner väntar en ensam vinnare ikväll. 

- Jag har ett spännande drag i den fjärde avdelningen, säger experten.

Ingen lyckades hitta åtta rätt på V86 förra onsdagen och därmed väntar extramiljoner i potten. Noreen bjuder oss på två vinnare inför kvällens omgång.

- 7 Isa är ett spännande drag i V86-4. Toppkusk i vagnen, uppåtform och rykande snabb bakom bilen. Jag är inne på att det kan bli ledningen trots spåret, och då kommer hästen att hålla emot länge. Väldigt länge. Under tio procent på förhand. Lär dock stiga men fortsatt en spännande tipsetta, säger Noreen.

- När det kommer till spik är jag inne på att 1 Perfect Spirit löser sin uppgift i V86-6. Fick en trevlig upplevelse i comebacken och såg fin ut med sparat. Mot ledningen från ett kanonläge och sedan blir han jobbig att ta sig förbi.

Spela med experterna

ANNONS: Spela V86 med Expressen och Jonas Noreen

ANNONS: Haka på Live-systemet med Jonas Noreen – med allt det senaste