Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Noreens miljondrag inför V86-jackpotten

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Under 2019 gick Expressen Redaktionens Stora system starkt på V86 och spelade in en total nettovinst på nästan 350 000 kronor. 

Experten Jonas Noreen siktar på att det här året ska bli minst lika vinstgivande och bjuder på både drag och taktiktips inför kvällens jackpot-omgång.

– Favoriterna dominerade förra veckan, frågan är om ordningen återställs den här gången?

Efter att betrodda hästar radat upp segrarna i onsdags blev det ingen utbetalning på sex rätt. Därmed finns det extramiljoner i potten för åtta rätt ikväll. 

– Alltid intressant med jackpot, speciellt på svåra V86, säger Noreen.

Redaktionens Stora System hade ett lyckat fjolår på V86. Du som är spelläggare bakom systemet på onsdagarna, hur brukar du lägga upp taktiken när det gäller just den här spelformen?

– Jag försöker ha två spikar, något kortlopp och sedan kunna måla på med det som går. Att helgardera ett lopp man tycker är öppet är inte fel. Lågprocentarna biter ju som bekant väldigt bra på denna spelform.

Vilket drag får man inte missa i kväll?

- 10 Admirer är på gång igen och har styrka för att slå det här gänget. Inte alls hårt spelad på förhand i V86-7 och jag håller tummen för att inte procenten ska skena iväg.

Vilken häst kan man luta sig mot i omgången?

– Starka spikar behöver man och 9 Sevilla blir inte lätt att besegra i V86-5. Går ner i klass och löper han upp till normal nivå är det en toppchans.

ANNONS: Spela V86 med SportExpressens experter 

ANNONS: Redaktionens Stora V86-system 

ANNONS: Redaktionens Lilla V86-system