Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära toppformen nu – bra spik på lördag

Foto: MA / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Eskilstuna 9 november. 

V75-1

7 Man at Work var otroligt stark i comebacken senast där han avgjorde den tunga vägen. Om han sköter sig lika bra på lördag är det hästen att slå för övriga. 6 Burning Man är värst emot och luringen är 2 Falcon Am om han fixar spåret.

V75-2

Mera Timo Nurmos. Med fem segrar på sex starter så borde 1 Mellby Hoffa bli favorit. Läget? Ja, över tre varv brukar det lösa sig och det kan vara omgångens bank. Bakom är det öppet. Jag nämner 6 Fighter Mearas och 7 Cyrano de B. som tidiga.

V75-3

Intressant från start. 2 Food Money kan nog svara ut 5 Milligan’s School och blir så fallet öppnar loppet upp sig. Vid hårt tempo är jag inte främmande för att både 8 Mack Dragan och 12 Dreammoko kan segerstrida trots dåliga utgångslägen.

V75-4

6 Polly Avenue har hög segerprocent och när hon står på fyra friska ben är hon bra för klassen. Mitt förstaval. 4 Ti Amo Face var jättebra vid segern näst senast och kan slå till. 11 Mattie har inte startat på länge men är fartfylld och ska passas.

V75-5

Jämnt på papperet. 2 No Limit Royalty vann väldigt lätt senast och ska streckas från perfekt läge. 5 Hurricane River var diskad måltvåa senast men visade ändå toppform. Kan slå till nu. 6 Velasquez Gar står lite på tur för en seger efter två andrapris.

V75-6

Med två lopp i kroppen ska Robert Bergh-tränade 8 Whipped Eggs vara nära toppformen. Och han har gått bra för Örjan Kihlström förut. Spik? 9 Vikings Preacher och 15 Vischio Holz är två bra motståndare om de löper upp till sitt bästa kunnande.

V75-7

5 Esprit Sisu har gjort flera starka insatser på senare tid och är en glödhet segerkandidat i Silverförsöket. 3 Hazard Boko har uppåtform och ska räknas tidigt. Klaffar det under vägen från bakspåren är även duon 9 Ural och 10 Linus Boy aktuella.