Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nadal Broline vinner från ett perfekt spår

LÖRDAG

Bollnäs, 16 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 - del 1 

V75 - del 2

Bästa spikarna

V75-1: 1 Springover

Hästen svarade för en strålande debut i ny regi senast och flög förbi hästar som Trot Kronos och Nobel Amok över upploppet. Blir inte spåret en fälla ska han ses med bra segerchans.

V75-5: 2 Nadal Broline

Var tvåa i Sundsvall Open Trot senast och var briljant. Han möter betydligt ljummare motstånd nu och från ett perfekt andraspår tror vi att han löser uppgiften oavsett resa.

V75-6: 1 Generaal Bianco

Ska man ha ett tredje spikförslag tycker vi att det här är bästa alternativet. Han kommer knappast att laddas för spets utan kusken söker sig ut i andraspår för att skaffa slagläge. Och är han som på sistone blir han tung att stå emot.

Spetsdragen

V75-1: 1 Springover

De utvändiga är inte så startsnabba och Peter Untersteiner är en skicklig startkusk. Och spetsmöjlighetererna stärker vår tro på hästen.

V75-2: 1 Unheard Of

Har ju visat startsnabbhet och från innerspår räknar vi med god spetschans.

V75-4: 5 B.W.Sture

Vi tror att alla på startvolten är överrens om att B.W.Sture är en bra rygg. Han sitter i ledingen efter ett halvvarv?

Skrällbuden

V75-2: 9 Fortune Teller

Vann direkt efter vila på en 1.11-tid och med två lopp i kroppen ska formen vara bra. Med ett bra löpningsförlopp kan hon definitivt vara ett bud.

V75-3: 12 Glenn Cashman

Har visat fin inställning och skulle det bli lite överpace så är det ingen sensation om den här sjuåringen drar det längsta strået.

V75-7: 3 Titan Arrow

Fick aldrig chansen senast och verkar vara i kanonform för dagen. Kan dessutom öppna och få en bra resa i främre träffen denna gång.

Tänk på att ...

V75-1: 11 Bottnas Commandeur

Ska tävla barfota runt om den här gången och det är ett klart plus. Hästen har ju visat att han håller V75-klass tidigare under säsongen.

V75-4: 3 Lome Annar

Har visat allt bättre form och läget borgar för en bra resa. Ska enligt stallet kunna en hög 1.25-tid och det kommer i så fall att räcka en bra bit.