Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mycket stark favorit att luta sig emot nu

Foto: MA / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Gävle 23 maj. 

V75-1

Segerstaplaren 7 Vikens High Yield kan nog komma i väg bra från ett springspår och är den fina formen konserverad känns det som att vi har en mycket stark favorit att luta sig emot i inledningen. Spikförslag. 6 Falcon Am är bland de tre?

V75-2

11 Lyx Håleryd har avslutat starkt i hårdare gäng än detta och är med på målfotot om det stämmer, femtespåret kan dock vara lurigt. På startvolten är det duon 3 Carry Catch och 4 And Stich som ser ut att vara de hetaste segerkandidaterna.

V75-3

11 Mas Capacity var ruggigt bra senast då det blev seger trots galopp. I nuvarande form är det ett biet bud trots bakspåret. 10 Four Guys Dream visade hög kapacitet i ett par starter i början av året. 6 Whelk kanske kan vara en rolig outsider-

V75-4

Två hästar på tillägg ser vassast ut vid första anblicken. 9 Spang Viktor var helt överlägsen senast i ett billigare lopp, men formen är fortsatt i stigande. 10 Gott Klirr fick ge sig i ett stayerlopp senast men formen är fortsatt bra. Måste räknas tidigt.

V75-5

6 Valley Brodde har bara vunnit i år och kommer att bli hårt betrodd några raka ettor i resultatraden. Men det saknas inte motstånd. 2 Viking Brodde visade mycket fint kunnande i sina bästa stunder förra året. 7 Staro Leonardo vann på en vass tid.

V75-6

1 Conrads Rödluva ska spänna bågen mot grabbarna för första gången och blir spännande att följa. Men ska kanske inte vara favorit. 2 Billie de Montfort har ett perfekt läge. 6 Diamanten och 7 Ferrari B.R. kan vara med i striden med lite klaff.

V75-7

5 Expensive är I kanonform och vann tillsammans med Örjan Kihlström senast. Tidigt bud. 10 Mellby Hurricane var inget extra senast men kan betydligt bättre än så. 11 Jamiaca Boko är bra för klassen och är värd att passa trots ett svårt utgångsläge.