Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mitt drag är en given gardering

Foto: OLLE SPORRONG

Torsdagen bjuder på starka favoriter på V64 i Bollnäs men det finns även ett par roliga segerbud.

Glöm inte hemmahoppet i kallblodsloppet – han ser ut att bli totalt bortglömd!

Redéns stjärna blir svårslagen

DAGENS BÄSTA

4 Don Fanucci Zet (V64-5) vann Sprintermästaren och slutade tvåa i Derbyt och Kungapokalen förra året. Hästen sprang en topptid från dödens i årsdebuten och har bra chans att bärga första årssegern.

Hemmahopp utmanar favoriten

DAGENS CHANSNING

11 Månremus (V64-3) trivs över kort distans och är gynnad av hemmaplan. Kallblodet är snabb ut och från springspår har han god chans att komma före favoriten Ard från start. Givet bud vid gardering.

Kan spåret ställa till det igen?

DAGENS AVSLAG

5 Erin Zet (V64-1) svarade för en stark årsdebut och var även klart godkänd i V75 efteråt men senast blev det startgalopp i ett lopp som fördröjdes av flera omstarter. Fyraåringen är troligen bästa hästen men nu har Erin Zet snävt spår igen och det kan mycket väl skrälla i det inledande stoloppet.

Relevanta intervjuer

Thomas Hedlund i stallet om 4 Don Fanucci Zet i V64-5:

”Hästen sprang under 1.10 i andraspår senast, vilket så klart är jättestarkt. Han travade perfekt, sprang rakare i vagnen och har sett fin ut inför torsdagens uppgift.”

Svante Båth om 13 Gazolien Mearas i V64-6:

”Höll farten bra senast i ett lopp där det gick fort hela vägen. Det känns som att formen kommer allt mer och jag räknar med en fin insats här också. Läget är chansartat men skulle vi slinka igenom då är han inte borta. Vi provar norskt huvudlag den här gången eftersom det är lång distans.”