Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Milliondollarrhyme vinner SM – efter monsterspurt

Det bara small till.

Så hade Milliondollarrhyme spurtat ned allt i Svensk Mästerskap. 

– Vi har inte haft den där riktiga återväxten bland superstjärnorna i Sverige, men det här är vår nya storstjärna, säger Micke Nybrink i TV12.

Publiken på Åby bjöds på något utöver det vanliga under lördagen. 

Fredrik B Larssons Milliondollarrhyme bjöd nämligen på en riktig monsterspurt i Svensk Mästerskap.

– Så där fort spurtar ju ingen häst… i hela Sverige. Den där avslutningen kommer han ha användning för. Tänk er i Elitloppet… säger Micke Nybrink.

Fredrik B Larsson var märkbart tagen efter segern.

– Jag är lite ”shaky” i kroppen. Det är inte ofta jag blir det. Det var ett jäkla upplopp faktiskt. Det bara small till. Han vinner så lätt. Vi behövde inte köra fullt med honom. Jag är faktiskt lite rörd, säger Fredrik B Larsson i TV12.

”Måste suttit riktigt gött”

Experterna i TV12-studion hyllade både tränare och hästen: 

– Den måste ha suttit riktigt gött för Fredrik B Larsson. Han gick dubbelt så fort som de andra på upploppet, säger Sofia Aronsson, säger Sofia Aronsson i TV12. 

– Han har verkligen hittat rätt med den här hästen, och det är riktigt roligt att se utvecklingen på den här hästen, säger Sofia Aronsson i TV12. 

Och hästens tränare meddelade att säsongen ännu inte är över.

– Han känns så otroligt fräsch och fin. Han har gått många tuffa lopp, men fått många fina lopp också. Det kan bli ett lopp till, kanske Silverhästen på Solvalla.