Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Miljonsuccén: ”Jag får nästan tårar i ögonen”

Thomas Silenius, 40, intervjuades i ”Hans G på Vinnarturné”
Milligans School vann Jämtlands Stora Pris Foto: ALN Pressbild AB

För en dryg vecka sedan spelade Thomas Silenius, 40, in totalt två miljoner kronor på V75. 

Nu berättar han om succén i ATG- och TV4-programmet ”Hans G På Vinnarturné”. 

– Jag får nästan tårar i ögonen när jag berättar det själv igen, säger han. 

Det var under förra lördagens V75-omgång på Östersundstravet som Thomas Silenius, 40, drog in över två miljoner kronor till familj och vänner. 

Systemet kostade totalt 540 kronor, och det var Thomas fru, tvillingbror, två vänner och en kollega som köpt in sig i systemet med 90 kronor var. 

– Det har varit helt overkligt. Dels att vinna en sådan summa och dels att få dela det med familj och vänner, sa Thomas Silenius när SportExpressen pratade med honom förra veckan. 

”Tjo, tjim och kramar”

I det senaste avsnittet av ATG- och TV4-programmet ”Hans G På Vinnarturné” fick Thomas Silenius ännu en gång berätta om succévinsten. 

– Vilken kväll det var. Vi hade trevligt allmänt. Det var tjo och tjim och kramar. Jag får nästan tårar i ögonen när jag berättar det själv igen. Det är en jävla känsla, säger han i programmet. 

”Jag är inte bitter en sekund”

Totalt blev utdelningen 350 000 kronor per andel. 

– Helt obegripligt. Jag är inte bitter en sekund för att jag kunde lagt det här systemet själv och vunnit två miljoner kronor. Jag hade inte gjort det. Att få dela det med min tvillingbror, mina två bästa kompisar och min kollega som är på semester... Och sen att även min fru hade en andel. Det är så kul att se deras reaktioner. Känslorna bara svallade över, säger han i ”Hans G På Vinnarturné”. 

Nyckeln till vinsten var bland annat att spika Milligan's School i Jämtlands Stora Pris. 

– Hade det varit ett kortare lopp så tror jag att vi hade spikat Double Exposure. Men jag tänkte att Milligans School skulle vara gynnad av att ligga i ryggen. Och sen får han luckan, säger Thomas Silenius i TV12:s sändning.