Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljondraget på V86: ”Kan fälla samtliga”

Foto: LJ / FOTO: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

Det var nära stor succé på V86 förra onsdagen för Expressen Redaktions Stora system. Jonas Noreen lyckades då pricka in sju rätt i en mycket svår omgång och andelsköparna fick drygt 1 000 kronor tillbaka per andel. 

Inför kvällens tävlingar är Jonas Noreen ute efter revansch och har ögonen på två mycket spelvärda drag. 

Solvalla och Bergsåker delar på V86 Xpress i kväll. 

Vilket är bästa draget på Solvalla?

7 Tengil Face (V86-6) har ingen spelstimulerande rad men är bättre än så. Och har jag inte grumligt vatten i mitt badkar så bör det vara god spetschans efter en bit. Jänkarvagnen åker på nu och på förhand är han extremt bortglömd.

Vilken häst får man inte missa på Bergsåker? 

13 Fröken Sting (V86-7) är härdad i sådana här lopp, om inte tuffare, och läget är rätt bra när det handlar om spårtrappa. Med minsta lilla flyt under vägen kommer hon att avsluta snabbt. Kan mycket väl fälla samtliga.

Jonas Noreen håller som vanligt i kvällens live-bevakning av V86. Chatten startar upp klockan 19.30 med all den senaste heta informationen.

Spela med Jonas Noreen och SportExpressen

Expressen Stora V86, 500 kronor 

Expressens Live Systemet, 125 kronor