Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljondraget på V75 får ny kusk

Foto: LJ / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Åby.  

V75-1

Rivigt sprinterlopp inleder och det känns som att det kommer att bli Jägersro-seger. 2 Spartak Face, 4 Redneck Woodland och 7 Durello kommer att slåss om segern om de får fina lopp. 10 Sweetman är minst lika bra, men bakspår på sprinterdistans…

V75-2

6 Alhambra Mail gick starkt efter vila senast och kan vara vassare nu. Segervane 7 Kantens Rose är ett givet bud igen trots spåret långt ute på vingen. 9 Eye On The Hill har gått från klarhet till klarhet och är tränarens val. 14 Aura S.L. om hon sköter sig.

V75-3

Ett treåringslopp där 9 Beauty Wind är min vinnare i första tanken. Har visat form och verkar rätt så allround. 7 Piccadilly vann på 1.14,1/2 140 auto på Jägersro i somras och har vunnit fyra av sex starter. 3 Borups Umami kan vara en rysare med ny kusk.

V75-4

Johan Untersteiners 3 Behind Bars åkte på sin första förlust senast men insatsen gick inte att klaga på. Det är ett löfte som borde ha mycket bra chans. I synnerhet då 11 Ol Dono Lengai drog ett bakspår. Omgångens bästa spik finns i lägsta klassen?

V75-5

10 Very Kronos verkar inte ha några problem med täta starter. Nu fick han bakspår igen men sättet han käkade upp Cyber Lane i lördags imponerade och trolige ledaren av loppet 1 Disco Volante känns inte som en tuffare nöt att knäcka. Toppchans!

V75-6

9 Speedy Tilly spurtade starkt senast men fick inte slag på Västerbo Pokerface. Han blir att räkna med här. 7 Kick The Dust Ås har gått bra i flera starter och tillhör de bättre i fältet. 1 He’s Marvelous och 3 Inertial är tidiga bud från sina fina lägen.

V75-7

Med tanke på spåret så känns 4 Vikens High Yield som en motiverad favorit. Jag har ett gott öga till Jocke Lövgrens 12 Staro Leonardo som spurtade bra bakom 2 Night Brodde senast och att det är ett varv längre denna gång talar mer till hans fördel.