Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Micael Melander drabbad av hjärtinfarkt: ”Konstigt”

Foto: TR Media
Micael Melander tillsammans med Petri Salmela Foto: TR Media

Det var i lördags som den förre travtränaren Micael Melander, 47, fick föras till sjukhus i Sundsvall. 

Anledningen: Han hade drabbats av en hjärtinfarkt. 

– Nu i efterhand tänker man på vad som hade kunnat hända om det tagit hårdare och man hade varit ensam och inte haft någon i sin närhet, säger han till Travronden.  

Det var i november som den förre travtränaren Micael Melander berättade att han lämnar in sin tränarlicens, det efter att ha tagit sin tusende seger tidigare under året. 

Nu berättar han i ett Facebook-inlägg att han drabbats av en hjärtinfarkt, det skriver facktidningen Travronden.  

”Det känns konstigt att man kan jobba” 

För tidningen berättar Micael Melander att han fortfarande befinner sig på sjukhus, men att han snart hoppas få åka hem igen. 

– Nu i efterhand tänker man på vad som hade kunnat hända om det tagit hårdare och man hade varit ensam och inte haft någon i sin närhet. Det känns bara konstigt att man kan jobba och träna utan att man misstänker något, säger han till Travronden. 

”Order att åka till akuten...” 

Micael Melanders Facebookinlägg, enligt Travronden

"Tagit en annorlunda stor seger i helgen. På fredag förmiddag fick jag en konstig känsla i kroppen. Oroskänsla. På kvällen återkom den fast tydligare. Ut och gjorde lättare jobb på gården, då kändes det bättre. 

I säng vid 01. Vaknade kl 03 över den där jobbiga känslan kunde inte somna om. 2 st Alvedon kl 06, sov till 07,45. Mådde inte bra... De gick ont på kroppen! Illamående och kräktes. Fodrade hästarna, ringer 1177. Förklarar min känsla. Order att åka till akuten... NU..!

Väcker Malin som varit i Boden och tävlat.

– Du måste skjutsa mig till sjukhuset.

Mådde sämre på resan till Sollefteå, väl på akuten, EKG och blodprov. Blodprovet visar fel på hjärtat. Via intensiven i Sollefteå till Sundsvalls sjukhus med ambulans. Konstaterad hjärtinfarkt! Ligger idag tisdag, kvar här i Sundsvall. Det ser bra ut. Sliten och lite trött. Prognosen är god.

Ta vara på livet i morgon kan det vara försent!"

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!