Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Mest intressanta spelet nu – blev kämpigt för spelarna

V86 fortsätter att leverera.

Favoriter och skrällar i en spelstimulerande mix.

Återigen fick vi en ensam vinnare!

V86 är verkligen det mest intressanta spelet för dagen hos ATG. Åtta lopp är dyrt och svårt, så skrällarna biter verkligen bra. Dessutom kan man spika ett par favoriter till hög procent men ändå ha chans till stora pengar. 

Den här omgången segrade den största favoriten, Esprit Sisu 73 procent, men med tanke på att tre rejäla smällar även vann var det kämpigt för spelarna. 

Så tufft att endast ett enda system fanns kvar när loppen var körda. Utdelningen? 5,5 miljoner!

Det var ju bara ett par veckor sedan en man i Skåne tog hem hela potten och drygt 20 miljoner kronor. Snacka om högvinstspel på senare tid...

Peter Untersteiner firade fina framgångar på V86 förra veckan. Och det gick bra igen.

Halmstadtränaren är ett föredöme när det gäller att berätta om balans och utrustning. Flera dagar innan start (tänk vad svårt det kan vara för andra att ha klara besked ens samma dag) vet han nästan alltid hur hästarna ska gå. Med Powderfinger var han uppåt och spelarna fick i väldigt god tid veta att det skulle bli barfota runt om och jänkarvagn – för första gången.

Oddset blev därefter men hästen motsvarade förväntningarna och spetsvann.

Peter tog även hem V86-5 med Stonewashd Diamant, som bara var starkast. Bara för att understryka formen ytterligare slutade hans två andra hästar i loppet tvåa och trea…