Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Med rätta ryggar tror jag hon kan fälla alla

Foto: Maria Holmén / Tr Bild

Det var jackpot förra veckan men ingen lyckades hitta alla (skräll)vinnare och det är därmed Superjackpot nu! Runt 25 miljoner kronor om man blir ensam…

Åby och Solvalla är den roligaste V86-mixen om Ni frågar mig och det är verkligen en öppen och speleggande omgång. Jag tar rygg på stall Nurmos när det gäller spikar och utser Lady Nadine (V86-4) till bästa. Sämre senast men toppchans i normalt slag.

Trolig spik

V86-8: 1 Indiana Boko

Har ett smaskigt läge och det finns hyfsad chans att det kan bli ledningen. Är ju inte slagen även om den taktiken misslyckas men chansen ökar rejält i tät. Är van att möta tuffa årgångshästar och står nu mycket spännande till. Hela vägen, tack! 

Ett roligt drag

V86-5: 11 Anna S.H.

Visade bra takter senast då hon avslutade snabbt och kan faktiskt en hel del i grunden. Med rätt ryggar är jag inte främmande för att hon kan fälla alla. Till trevlig spelprocent.

Två relevanta intervjuer

V86-1: 1 Whipped Eggs            

– Vi behandlade honom efter förra starten och sedan har han tränat på. Men när han skulle starta för en månad sedan lyckades han trampa sig. Gått 1.17 i 2 100 meter efter och det är ett bra jobb, men jag har inte de där riktigt rätta vibbarna. Inte för att det finns något negativt i träningen utan på grund av utgångsläget och frånvaron. Han går barfota runt om, säger Robert Bergh.

V86-6: 5 A Question Bi.

– Han gick ett intervalljobb i fredags och kändes mycket fin. Han blir bara bättre och Jorma sade i vinnarcirkeln senast att han kan springa under 1.14 redan nu. Man ska komma ihåg att han är barnslig fortfarande och springer gärna och tittar på allt möjligt i värmningarna. Då han är lite spänd första biten tror jag inte att Jorma laddar för fullt med honom och det troliga är att vi inte ändrar på något, säger Susanne Richter.

Två heta ändringar

V86-3: 3 Piteraq lättas i balans och så åker troligen en jänkarvagn på! 7 Harper Seabrook kanske får troligen gå utan skor på samtliga hovar.

V86-7: 1 Bijou Bourbon H.M. springer barfota runt om nu och sedan med någon form av skygglappar.