Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man rycker skorna fram – fyra procent!

Spickleback Face – kupongrensare?
Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

Åbytravet brukar betyda hästar från alla håll i alla spår över upploppet.

Omgången ser minst sagt intressant ut!

ANNONS: Köp en andel i Expressens stora system 

Jag har tippat V75-7 i Expressen och hade 4 Dark Roadster överst i rankningen i måndags när vi var klara. Jag står fortfarande kvar på samma ben och tycker att det känns som ett sunt singelstreck. Oskar J Andersson är offensivt lagd när han har något att köra med och det har han nu! Jag räknar med att man sitter i ledningen i första sväng och han såg dunderfin ut senast med krafter kvar. 

Även om det sitter en bra häst i rygg tror jag inte att Dark Roadster kommer att vika in årorna till slut. Han springer runt 1.11, 0 vid sunda vätskor hävdar jag. ”Han fick ett snällt lopp i lördags och verkar ha tagit det jättebra, han var inte speciellt trött efter loppet. Spåret blev bra nu, jag vet att Oskar vill till ledningen med honom och den här gången är tanken att maxa med jänkarvagn och barfota runtom. Täta starter borde gå bra och jag tycker det ser bra ut på förhand”, säger tränaren Emma Sara Sjöberg

Jag lyfter fram två hästar om kan rensa lite. 12 Spickleback Face (V75-1) är bättre än vad raden visar och Robert Bergh lär ge honom chansen från spår tolv i ett Silverlopp som inte håller den högsta klassen. Under tio procent är för lite… En annan rysare kan 8 Just Make It (V75-6) vara. Har varit förbättrad på slutet och kan få loppet i rygg på ledaren. Lägg till att Magnus A Djuse kör för första gången samt att man ska rycka skorna fram. Fyra procent!

ANNONS: SPELA V75 MED VÅRA EXPERTER 

ANNONS: Köp en andel i Expressens stora system 

ANNONS: Köp en andel i hockeystjärnan Magnus Nygrens  

ANNONS: Köp en andel i Julia Björklunds system