Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Mammans present blev värd 2 miljoner

Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Varje år ger kvinnan en Harry Boy i födelsedagspresent till sin son. 

En present som gladde extra mycket i lördags. 

– Han vinner alltså två miljoner kronor på en födelsedagspresent, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.  

Endast tretton kuponger överlevde lördagens svårlösta V75-omgång. 

Vilket innebar att tretton personer också blev drygt två miljoner kronor rikare då utdelningen sköt i höjden efter flera skrällsegrar på Mantorptravet. 

– Totalt var det tretton personer med sju rätt och alla system var helt ”normala”. Tio av dem är under 200-300 kronor, summerar ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog. 

En av vinnarna sticker ut lite extra, berättar Lindskog. 

Födelsedagspresenten blev värd två miljoner

I helgen pratade han nämligen med kvinnan som varje år köper en Harry Boy i födelsedagspresent till son. En present som det här året blev värd betydligt mer än vad hon hade räknat med. 

– Hon och hennes son har haft en ATG-butik. Varje år hennes son fyller år brukar hon köpa en Harry Boy till honom eftersom hon inte vet vad hon ska ge, säger Hans G Lindskog. 

– Sedan har de kalas hemma hos henne på kvällen och då upptäcker sonen att de har fem rätt på de fem första loppen. Sedan jobbar de in hästarna i sjätte och sjunde och vinner alltså två miljoner kronor på en födelsedagspresent. Det är helt otroligt. 

Den största vinsten under söndagen delades ut till en annan Harry Boy-vinnare. Vinnaren hade ”bara” sex rätt, men hade ”boostat” sin kupong vilket innebar att vinsten blev värd drygt 2,5 miljoner kronor.