Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magnus Träff bara ångar på

Magnus Träff ångar på.

Med Queer Fish i spetsen.

Och så har Fredrik Wallin en ny stjärna.

Amatörtränaren Magnus Träff har haft ett kanonår. Liksom stallets Queer Fish. Åttaåringen levererar ständigt på hög nivå numera och i och med gårdagens seger passerade han över en miljon insprunget! Bara i år alltså. Imponerande. Själva loppet blev ingen skrattmatch heller. 

Queer Fish fick nämligen tryck under vägen och varvet passerades på snabba 1.12,2 (underlaget var inte blixtsnabbt på Bergsåker) men trots detta gick han undan säkert – före en starkt avslutande Beau Mec.

Nu väntar troligen en välförtjänt tävlingspaus. Spännande att följa även nästa år.

* * *

Fredrik Wallin är vass på att plocka fram unghästar. Och nu har han gjort det igen med tvååriga Activated. Gävletränaren pratade tidigt väldigt gott om sin häst och är värd att lyfta fram, då han vanligtvis sliter på i det tysta. Segerkusken Björn Goop visste vad han satt bakom och kontrollerade fältet från ”dödens”. I och med detta har stoet sprungit in över 400 000 kronor, på blott fyra starter.

– Hon gör det så lätt, helt otroligt. Jag älskar den här hästen, hon är så jäkla häftig. Man måste gilla hennes inställning till detta. Hon är så cool före loppen. Underbart, strålade tränare Wallin.

* * *

Derbyvinnaren Cyber Lane satt hopplöst till i V86-8. Trodde jag. Men via en rykande spurt fångade han in ledande Love Matters. Jösses!

Rätta din rad här – klicka på länken

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!