Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lugauers talang har god vinstchans igen

Foto: Lars Jakobsson / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Kalmar 18 januari. 

V75-1

Öppet stolopp inleder. 4 Cactus svek som betrodd senast men var nog ute på lite för lång distans. Räknas här. 5 Lyx Håleryd och dubble V75-vinnaren 6 Dancin in the Rain är två tidiga motbud och 9 Ivana Boko kan vara en luring felfri.

V75-2

Lägsta klassen. Conrad Lugauer-tränade 7 Il Duce Boko är ett löfte som kommer från två raka segrar och träffar Marc Elias bra från springspåret ska det vara en bra chans och ett tänkbart spikförslag. 6 Ottens Flamma är lite bättre än raden.

V75-3

3 Baron Gift vann på V75 senast och från ett bra läge är han ett glödhett vinst på nytt. 5 Gareth Boko är grundkapabel och på väg uppåt i form. 6 Stepping Spaceboy jagar tredje raka segern i Gulddivisionen och måste såklart räknas igen.

V75-4

7 Divine och 8 Maggie Cash börjar båda från svåra utgångslägen, men duon har tveklöst kapacitet för vinst om det löser sig någorlunda. Lite extra spännande med kuskbytet på Divine denna gång. 10 Seven Karats kan ha gått framåt med förra loppet.

V75-5

Sprinterlopp där spetsstridebn kan bli avgörande. 3 Secret Mission har ledningen inom räckhåll och kommer han dit kan det vara så enkelt att spänningen är över. Given. 1 Niky Flax är tidig på läget. 11 Lexington Hall och 12 Pastor Power är bra, men lägena?

V75-6

2 Atik D.L. var fenomenal senast och med tanke på läget är han ett bud. 6 Dallas kommer också från en femstjärnig insats och har tävlat länge i den här klassen vilket väger tungt. 9 Karissa Bo kommer säkert att spurta ner många sista biten.

V75-7

Om formen är som den ska tror jag att 3 Man at Work äntligen kommer att få till det på V75 den här gången. Kunnandet är högt och både spåret och distansen sätter jag plus för. 5 Önas Nougat gillar också 1 640 och kan bli farlig om man når spets.