Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lugauer fixade fin utdelning på V86

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Det blev, som så många gånger förr, fin utdelning på V86.

Conrad Luager orsakade det största kupongraset med 36-oddsaren Devs Daffodil i V86-7.

Trots att tongångarna var ganska uppåt från stallet inför loppet lyssnade inte spelarkåren ett skvatt på detta. Men från tredje par ytter bombade Devs Daffodil förbi konkurrenterna i tredjespår sista 600 metrarna. Betrodda Gina Mearas och Karamel Hill var passerade redan i början av upploppet.

V86-värdet höjdes från knappa 3 000 kronor till nästan 100 000 kronor efter den smällkaramellen.

– Jag tycker att hon gått bra i flera starter och sedan redan i tränarrummet till bekatna att jag tyckte att hon var för lite betrodd, menade Conrad Lugauer.

■■ Segertiden vassa 1.12,1/2 140 auto. Stall Lugauer ska man hålla ögonen på ett bra tag framöver!

– Jag har ett stort stall och det kommer alltid perioder då det inte går lika bra, men någon direkt djup svacka tycker jag ändå inte vi har haft.

– På lördag har jag stark känsla för Harran Boko., Han känns kanon, tipsade Lugauer via telefon på hemväg från Åby.

 

Boston Wise L. var kanske det största stallskriket på Solvalla i V86-2. Men blev kvällens flopp. Visst fick han långt fram från femte ytter, men det var ändå inte rätta trycket i avslutningen. Skrällen Speedy Tilly gick dock dubbelt så fort som honom men hann inte fram till ledande Gazoline Mearas/Ulf Ohlsson som vann loppet när han fick överta spets i första sväng. Ohlsson har varit på hugget de senaste dagarna när han känt flåset i Championligan av jagande Björn Goop och Örjan Kihlström.

Rikard N Skoglund fick dock revansch efter missen med Boston Wise L. i loppet efter. Expressens tipsetta Ghostintheshell (V86-4) var dunderbra när hon kammade ett sprinterlopp på 1.10,4.

■■ V86-spelet blir annars allt populärare – över 30 miljoner omsattes i går. Dagarna före lön...