Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Lovande talangen borde garderas här

Foto: LJ / TR Media

Mantorptravet inleder V64-veckan.

Bästa spiken har toppchans felfri och favoriten garderas i årsdebuten.

DAGENS BÄSTA

2 One Kind Of Art (V64-5) brukar köras av Oskar J Andersson men i års-debuten gjorde hästen första starten i hans regi. Femåringen vann då lätt från spets och han har kapacitet att klättra i klasserna men det gäller att han sköter sig. Hästen har galopperat i nio av 16 starter.

DAGENS CHANSNING

13 McGarret (V64-3) har gått starkt på V75 varje gång på sistone och lång distans är ingen nackdel. Hästen har tävlat bra även med skor på hovarna och han ska ses med fin segerchans i den här omgivningen.

DAGENS AVSLAG

6 Mellby Interest (V64-6) har inlett karriären lovande med två vinster på fem försök och felfri har hästen inte slutat sämre än tvåa. Stoet kan ta en ny triumf men återkommer efter uppehåll och är ovan autostart. Jag garderar..

Relevanta intervjuer

Oskar J Andersson om 2 One Kind Of Art i V64-5:

– Han var fin i debuten för oss men han har varit struken för en sårskada efteråt. Allt verkar bra och hästen har fin kapacitet för klassen. Han är inte helt att lita på men felfri räknar jag med att One Kind Of Art segerstrider. Eventuellt blir det helstängt huvudlag.

Anton Sverre i stallet om 6 Mellby Interest och 12 Global Bellicosa i V64-6:

– Har inte haft några passande lopp men hästen har varit startklar i en månad och kommer väl förberedd. Hon är stor och tung och kommer må gott av ett lopp i kroppen. Global Bellicosa galopperade bort segern senast. Hästen har fått en liten paus efteråt och allt är bra men hon är bortlottad.