Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lika chanslösa som en snöboll i helvetet

Skrällarna duggade tätt.

Och de flesta favoriterna föll som käglor.

V86-spelarna var lika chanslösa som en snöboll i helvetet.

Förra veckan hittade ingen alla åtta vinnare. Det var inte direkt enklare att vara V86-spelare den här omgången, då utfallet blev detsamma. Således har vi en så kallad Super-jackpott att se fram emot kommande vecka!

Tonen för omgången angavs direkt i V86-inledningen när Göran Wester bakom It Happend Again (2%) spurtade bäst av alla till slut.

Faktum är att samtliga inlämnade system (669 782 st) var bortsopade redan efter den femte avdelningen. Givetvis ett svårslaget rekord som man inte knäcker i första taget...

Om de betrodda hade det kämpigt i början av kupongen så gick det lite bättre mot slutet.

Men då var det liksom redan försent för de som hade provat lyckan.

En av favoriterna som stod pall för trycket var Marvelous. Muscle Hill-sonen satt en bit ner i kön men Jorma Kontio gjorde slag i saken 1 100 meter från mål och gick ut i tredjespår.

På den bortre långsidan sa det bara PANG och i ett nafs så satt ekipaget i ledningen. Segern togs i utklassningsstil och det var knappast den sista för i år...

En annan imponerande vinnare var Digital Engine. Även han tog årets första triumf. Svårt att tro med tanke på prestationen i onsdags. Trots ”dödens” i bra fart runt om var han klart starkast.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!