Stig H Johansson kör i Jubileumsloppet i Kalmar på söndag. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75
Stig H Johansson kör i Jubileumsloppet i Kalmar på söndag. Foto: Lars Jakobsson/Kanal 75

Legendarerna sätter färg på helgens V64

Publicerad

På söndag firar Kalmartravet 50 år.

Det firas med ett Jubileumslopp med fler legendarer i startlistan.

Stig H Johansson är en av dem som svingar sig upp i tävlingssulkyn igen. Senast det skedde var i Ahlsell Legends på Solvalla i fjol som han vann med O.P.'s Flirt.

Bland övriga som inte kör lopp längre märks Thomas Nilsson, Lennart Forsgren, Anders Lindqvist och Börje BS Johansson.

Loppet körs som V64-1 på söndag.

Jubileumsloppet

2140 meter autostart

1) Tarpoon Bris – Thomas Nilsson

2) Pershing Bi – Börje BS Johansson

3) Maffioso Face – Lutfi Kolgjini

4) Naglo del Nord – Veijo Heiskanen

5) Henke Diablo – Anders Lindqvist

6) Manhattan Sassy – Stig H Johansson

7) Allaballakaitoz – Lennart Forsgren

8) Britt Hudson - Leif Lövgren

9) Figaro Sånna – Roland Korsar

10) Staro Bobcat – Tommy Zackrisson

 

Av Kanal 75

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag