Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Lättas i balansen – en bra chansspik

Trots att storfavoriten, tillika Gunnar Melanders stjärna, Månprinsen A.M. vann förra veckan gav det miljoner på V86. Blott tre rätta system!

Den här veckan är det värre med spikarna och man får chansa en del.

Le Vicomte låter det bra på från Peter Untersteiner. Och från spets räknar vi med god chans i V86-3.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1

V86 – del 2

Bästa spikarna

V86-3: 6 Le Vicomte

I en omgång utan ”stenklara” spikar tvingas vi chansa en del. I V86-3 känner vi mycket för Le Vicomte. En fin häst som vi tror det finns stor utveckling i. Tränare Peter Untersteiner låter också mycket nöjd inför den här starten. Man kommer att lätta hästen i balansen och som vi ser det blir det spets efter en bit. Väl där biter han ifrån sig rejält och vi tror det är hyfsad chans att han håller ifrån sig Jamie Oliver.

V86-6: 9 Dom Perignon

Har ett formhöjande lopp i kroppen och vi gillar den här hästen, som är bra i grunden. Möter många fina, jämna hästar men det borde kunna bli körning där framme och då tror vi att Örjan Kihlströms uppsittning är starkast den sista biten. Kan även gå en del ensam i spåren om nu det skulle behövas.

Spetsdragen

V86-2: 1 Dice Man

Var förbättrad senast och vi hoppas och tror att det blir skolöst igen. Den här distansen borde passa bättre och vi bygger alltså tipset på att han håller upp sitt spår direkt.

V86-4: 5 Doris Palema

Är snabb i benen och kostar inte öppningen för mycket kanske det kan hålla runt om. Doris kan bättre än vad hon visade senast och blir förhoppningsvis inte för mycket spelad.

Skrällbuden

V86-1: 1 Swarovski Broline

Borde gå framåt med det förra loppet i sig. Nu blir det barfota runt om och det är spännande. Spår ett på Åby smakar mumma och den här hästen får man inte glömma i V86-1.

V86-7: 7 Virtual Leg

Kan mer än vad raden visar och är därmed spännande nu. Borde bli bortglömd från ett klurigt läge men stämmer det bara lite under loppets gång är vi inne på att hon duger.

Tänk på att ...

V86-1: 6 Tropicana Ås

Tävlade utan skor vid segern och var vass. Trots mördande tempo den första kilometern pallade hon att gå undan till slut. Ska ses med chans igen.

V86-7: 12 Absolut Gehör

Gör debut för Peter Untersteiner och det är intressant. Kommer att runda många och är ett givet streck.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!