Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kusken är uppåt: ”Det ska vara en bra segerchans”

Robert Bergh har en bra chans med Harper Seabrook.
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

I kväll är det V86-jackpot med över 7,6 miljoner kronor extra i åttarättspotten.

Här kan ni ta del spelvinklar och nyttig information.

ANNONS: Köp en andel i Expressens stora system 

ANNONS: Köp en andel i Expressens jackpotsystem 

EN TROLIG SPIK

V86-7: 4 Harper Seabrook

Var bra redan senast och med det loppet i kroppen är formen ytterligare förbättrad. Läget är tilltalande och vi är inne på att det kan bli tidig ledning varpå det sedan ska vara en väldigt bra chans fram till en andra raka!

ETT ROLIGT DRAG 

V86-5: 10 Go All Night 

Har inte startat på ett tag och av den anledningen är givetvis formen aningen svårbedömd. Vi vill dock påminna om att grundkapacitet finns och skulle det lösa sig samtidigt som hästen löper upp till i närheten av sitt bästa innebär det en plats långt fram. En kul outsider värd att se upp med.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-4: 4 Reven Dejavu 

– Har höjt sig på barfota-balansen i de två senaste starterna och gjort fina insatser då han blir lite friare i gången. Han har galopperat en del förut men känns lite stabilare nu och formen borde vara intakt. Han kommer att gå barfota igen och med vanlig vagn, vi får se hur det blir med huvudlaget. Han har gått med open eye men kan bli lite het och det är möjligt att det kan bli ett öppet nu. Jag tycker det ska vara en bra chans om han sköter sig, säger William Ekberg.

V86-8: 8 Go West Young Man 

– Har två lopp i kroppen nu och han var väldigt bra senast. Jag håller honom högt och han har tagit åt sig träningen i vinter på ett bra sätt. Han känns fin efter loppet senast och är snabb ut. Spåret är trist, förhoppningsvis får han en vettig position, säger Stefan P Pettersson.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-3: 8 Posh Shopping ska tävla barfota runt om för första gången i karriären och dessutom blir det jänkarvagn för andra gången.

V86-5: 2 Fromheaven Idzarda är tänkt att tävla både barfota och med en jänkarvagn för första gången.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Gustafssons Live-system 

ANNONS: Köp en andel i Expressen jackpotsystem    

ANNONS: Köp en andel i Expressen stora system 

ANNONS: Köp en andel i hockeystjärnan Magnus Nygrens stora system