Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kolgjini uppåt – inför sommartravets final

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL 75 / TR Media

- Jag tycker att han har väldigt lite pengar på sig med tanke på sitt kunnande.

Adrian Kolgjini låter nöjd på förhand inför Sommartravets Final i Rättvik.

Adrian Kolgjini har två hästar till start inom V75-spelet på Rättvik som lockar med en jackpot och chans på 44 miljoner kronor på sju rätt.

Vi fick en pratstund med Jägersrotränaren i onsdags i samband med V86-tävlingarna på Mantorp.

Först ut på lördag är högkapable Dante Boko som dragit spår sex bakom bilen i Ego Boys Minne, gulddivisionen (V75-3).

- Vissa dagar passar det inte honom helt enkelt och senast var det en sådan dag. Han har känts jättefin hemma och formen är bra. Det som är problemet här är att vi förlorade spårlottningen så vi får väl se vad vi kan göra från start, men som det ser ut just nu så har Sorbet klar fördel.

”Det är optimalt”

I Sommartravets Final (V75-7) har Adrian Kolgjini haft bättre tur med lottningen och Gideon H.Renka inleder från spår 1 i volten.

- Det är optimalt. Jag tycker att han har två orättvisa nollor måste jag säga, för han har inte kunnat göra sig själv rättvisa med en sjukdomsbild. Så vi har börjat om lite från början med honom nu och han känns väldigt pigg och glad.

- Jag tycker att han har väldigt lite pengar på sig med tanke på sitt kunnande och löper han upp till nått sånär hans kapacitet så kan han mycket väl vinna. Han känna bra och jag tror att han är bra hästen.

 

Av Åke S Olsson/Lars-Ove Pettersson/Kanal 75