Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klart bästa hästen måste garderas nu

Västerbo Pokerface gör första starten på en och en halv månad. Måste garderas, varnar Fredrik Edholm.
Foto: Maria Holmén / Tr Bild

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Bollnäs.  

V75-1

Flera av hästarna möttes för två veckor sedan på Bergsåker. 1 Remarkable Feet var knappt slagen tvåa mot Algot Zonett. Denne finns inte med nu och det troliga är väl att Jörgen Westholms häst leder runtom. Ett spikförslag direkt med andra ord.

V75-2

15 Lupin Håleryd fick nöja sig med en andraplats senast. Formen sitter där och det kan bli revansch den här gången. 4 Global Benefit är bra och blir att räkna med om inte fjärdespåret ställer till det. 2 Bearfire är en rolig outsider, närmar sig en seger.

V75-3

4 Tekno Jerven är en väldigt fin femåring som kan gå långt. Är inte helt säker på benen men i felfritt lopp kan han hålla undan för hästarna på tillägg. 11 Bokli Rapp N.O. är i bra form och måste streckas. Är allround. 6 Vestpol Gladiator är klar tredjehäst.

V75-4

Spetsläge för 2 Disco Volante. Han har ju sett riktigt formstark ut och på sistone och blir nog favorit med all rätt. 7 Sorbet har inte startat på länge och behöver rimligtvis loppet innan han är i full form. 11 Antonio Trot kommer säkert att spurta bra igen.

V75-5:

Lägsta klassen och ingen som sticker ut. På lägena är 2 Kontur (trivs i spets) och 4 Take It Easy Tour fullt tänkbara vinnare. 6 Power Blaster gjorde bort sig som favorit senast men var fin vid segern innan det. 11 Madame af Djupmyra är inte så tokig.

V75-6

3 Grevin Sisu och 5 Darlington kommer från övertygande segrar. Men nu är det voltstart och det är lite lurigare hur det fungerar. Med ett bättre läge hade 12 Vicar varit given tipsetta. Se även upp för duon 7 Daysofourlives och 8 Marcos Gallon.

V75-7

7 Västerbo Pokerface håller jag som bästa hästen. Men nu har han inte startat på en och en halv månad och är bäst barfota. Gardering behövs. 1 Gooner har vunnit över distansen men kan få svårt att svara ut 2 Marschall Match i spetsstriden?