Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kim Pedersen har ett löfte – tränar fräck V86-spik

Foto: Maria Holmén / TR Bild

V86-spelet drar vidare till Lindesberg som är en klurig bana för hästar och kuskar. Jag tror hårt på spelvärda spiken 2 Hennessy Boko i V86-3 som körs av vass kusk i form av Erik Adielsson.

Dagens bästa

2 Hennessy Boko i V86-3 imponerade stort senast i Norge och det här ser ut att vara lite extra till häst. Senast bara åkte han ifrån konkurrenterna utvändigt ledaren och det såg även ut att finnas god startsnabbhet. Erik Adielsson har här en intressant styrning som har god chans att leda från start till mål. 

Dagens avslag

4 Oblivion i V86-3 vann treåringseliten för ston under Elitloppshelgen efter en vass spurt. Hon har inte startat sedan dess och möter tufft motstånd där två bra motståndare är hingstar. Överspelad som hårt betrodd.

Leif Witasp om 2 Ganymede i V86-8

- Jag har haft honom i 3-4 veckor och kört honom i 20-jobb, hästen känns fräsch och fin. Det ser ut som ett passande lopp och jag hoppas vi kan vara i topp tre. Barfota runt om och öppet huvudlag nu, säger Leif Witasp.