Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Känslan är att han kan hålla undan från spets

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Jägersro och Solvalla delar broderligt på loppen även den här veckan. 

Flera av loppen är ”stökiga” och det finns, som vanligt, stor potential då det är åtta lopp som ska lösas. Skrällarna biter som bekant extra bra. 

Den sunda spiken hittar jag på Solvalla där 10 Lady Nadine (V86-6) borde ha god chans att krossa allt om hon är som senast.

En trolig spik

V86-6: 10 Lady Nadine

Timo Nurmos sto har gått riktigt bra på slutet och startar i ett lämpligt lopp på onsdag. Imponerade vid senaste triumfen då hon vann trots tung resa mot bra hästar. Och det såg enkelt ut. Körs säkert offensivt på nytt och borde ha god chans att vara bara starkast. Sunda spiken!

Ett roligt drag

V86-7: 3 Kung Edward

Är van att tampas mot rätt bra hästar och onsdagens uppgift i Malmö är intressant. Peter Ingves får bra snurr på ”Kungen” och jag är inne på att ekipaget kan komma förbi Sevilla. Borde testa i spets då. Och känslan är att han kan hålla undan.

Två intressanta intervjuer

V86-3: 3 Franklin Face, Dante Kolgjini.             

– Jag tycker att Franklin Face är en V75-häst i grund och botten och det känns som att han är på rätt väg efter halsbekymmer och kastrering. Han gick ett väldigt bra lopp näst senast och reparerade en galopp på bra sätt senast. Läget är bra och jag tycker att vi har funnit en bra uppgift för honom. Jag förväntar mig att det ska komma ett par segrar snart. Inget ändras, säger Lars I Nilsson.

V86-5: 7 Nanetta Hill, Joakim Lövgren.    

– Hon blev skadad efter näst senaste starten men kom tillbaka på ett imponerande sätt i Mantorp senast och är fortfarande obesegrad för oss och det är en häst vi håller högt. Hon är bara mediumsnabb från start men hon kan göra en del jobb själv och jag tror att Joakim kommer att vara offensiv. Borde ha gått framåt med det förra loppet och i den klass hon befinner sig i måste det vara en bra chans igen. Inga ändringar, säger Bernardo Grasso i stallet.

Två heta ändringar 

V86-5: 5 Googla In provas eventuellt barfota runt om för första gången.

V86-7: 10 Zarchicco Park gör debut i ny regi och stallet maximerar utrustningen direkt.

 

Vill du ha alla tips inför V86?

Med Expressen Premium får du tillgång till alla tips inför veckans V86- och V75-omgång.