Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kan mycket väl bli spets och slut igen

Foto: Malin Albinsson / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Solvalla 28 mars.  

V75-1:

Vi vet ju att 3 Hevin Boko och 4 Ultra Bright är fina hästar som slåss om de främsta placeringarna vid sunda vätskor. Men 1 Golden Tricks är en ny import från Daniel Redéns stall som kan vara hur bra som helst. Detta blir ett klart intressant lopp!

V75-2:

5 King of Everything är ju något utöver det vanliga av de två senaste starterna att döma. Från ett bra läge kan det vara så enkelt att det är spets och slut igen. 11 Maestro Crowe var fin senast och hålls högt av Petri Puro och är värst emot trots läget.

V75-3:

5 Disco Volante fick ett framspår och det betyder spets och han leder loppet i det längsta även på medeldistans. 6 Gareth Boko känns som det tuffaste hotet. Men även 3 Baron Gift som verkar vara på gång igen ska passas. Kan få loppet i rygg ledaren?

V75-4:

Duon 1 Rexine och 2 American Hill kommer från imponerade segrar i försöken och att de fick bra startspår bredvid varandra gör loppet ännu roligare. Känslan är att segerstriden står mellan dessa två i första hand. Med litet plus för American Hill.

V75-5:

9 Grainfield Aiden fick ett bakspår men lita på att Hannu Korpi styr fram till dödens så fort tillfälle ges. Därifrån är han ett hett vinstbud, i synnerhet då 7 Martin de Bos och 8 Reverend Wine inte hade någon lycka med spåren. 2 Niky Flax är en rysare.

V75-6:

3 Strong Heartbeat vann väldigt enkelt senast på Bergsåker och blir nog klar favorit i Klass I-finalen. Hästen att slå i loppet. 10 My Sweden var tvåa bakom tipsettan näst senast och vann i snygg stil senast. Han kommer nog att bjuda upp till kamp.

V75-7:

Det finns några startsnabba så första 500 kan gå fort. Däremot så är 6 Burning Man knappast med i spetsstriden den här gången utan att få göra jobbet bakifrån. Måste räknas ändå. Högkapable 7 Thriller N.P. har också en vass avslutning att tillgå.