Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kallblodsstjärnan har skräddarsydd uppgift

Det var många betrodda som visade sig bäst förra omgången. Med tanke på det har vi jackpott nu.

Bästa spiken hittar jag på Bergsåker där Gunnar Melander tar ut sin kanon Månprinsen A.M. Ekipaget förlorade förvisso senast men då var det kort distans. Vassare form och mer passande distans på onsdag.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-7: 5 Månprinsen A.M.

Förlorade som storfavorit senast han startade, men då var det kort distans och det är alltid lurigt för Gunnar Melanders stjärna. Han kan dock hålla hög fart länge och onsdagens distans är mer passande. Och även om det vankas en tuff resa är jag inne på att han är bäst. Har säkert vässats till mer i jobben nu inför Elitkampen på Solvalla... 

V86-5: 9 Tesio

Har gått två lopp i ny regi och skött sig bra får man säga. Höll emot fint från spets i Örebro och borde rimligen vara ännu bättre nu. Lite lurigt läge, men det där löser Robert Bergh och sedan lär det bli ett offensivt upplägg. Jag tror att hästen är klart starkast och bäst när det väl skall avgöras. En sund vinnare.

Spetsdragen

V86-4: 1 Bottnas Dragon

Chanstippas i ett på förhand öppet lopp. Jag bygger helt tipset på att man lyckas hålla upp innerspåret. Men det är klart att det inte är kört även om ledningen missas. Bottnas Dragon är bra för klassen och kan bättre än senast. En spännande tipsetta.

V86-6: 4 Musique d’Inverne

Ett sto som har inlett karriären på allra bästa vis. Det ”luktar” ledningen lång väg igen och då är det hästen att slå. Hon kan säkert kapa sitt rekord rejält om det krävs.

Skrällbuden

V86-3: 11 Tåga Kongen

I ett svårt kallblodslopp tycker jag att man ska passa den här travaren. Han är inte så dum för sin klass och med lite körning i täten är jag inne på att han kan chocka många.

V86-8: 10 Mr Perfection

Har fått en del hårdhet av att tävla i V75 en tid. Formen hoppas, och tror, jag sitter där fortsatt. Jim Oscarssons travare är vass till slut och med överpace på loppet blir det intressant att se vad han kan uträtta.

Tänk på att ...

V86-3: 10 Sort Gull

Kommer kanske att köras med ett helstängt huvudlag nu för att vakna till. En tänkbar storskräll om det fungerar.

V86-5: 15 Picasso

Är tillbaka i nygammal regi till den här starten. Men hästen står rätt tufft till och seger skulle överraska många.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!