Kaj Widell Foto: / Foto: Lars Jakobsson / Kanal75
Kaj Widell  Foto: / Foto: Lars Jakobsson / Kanal75

Kaj Widell till sjukhus: "Jag var helt dimmig"

Publicerad

Kaj Widell fördes på tisdagen till sjukhus efter ett krampanfall. 

- Hade inte Katja varit där hade det kunnat gå åt helvete, säger travkusken.

Kaj Widell, 62, tappade på tisdagsmorgonen medvetandet i något som han själv beskriver som ett epilepsiliknande krampanfall. Hans flickvän Katja var med honom och ambulans var snabbt på plats.

- Katja är utbildad i första hjälpen och visste vad hon skulle göra. När ambulanspersonalen hade kommit återfick jag medvetandet, men jag var helt dimmig, berättar Kaj Widell i telefon från sjukhussängen.

"Känner mig piggare" 

På sjukhuset har Solvallakusken kvicknat till allt mer men han är fortfarande kvar i väntan på provsvar.

- De har tagit EKG och en massa prover. Jag känner mig mycket piggare, har fått tillbaka färgen i ansiktet och mår mycket bättre, men avvaktar svar och besked från läkarna.

Ola Johansson, Kanal 75

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


2

3

Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag