Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jonas Noreen bjuder på skrällvarningar inför V75

Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Foto: CLAES KÄRRSTRAND / TR BILD

SportExpressens travexpert Jonas Noreen har ett gott öga för Axevalla.

På lördag tävlas det på banan och han här på ett par skrällar.

– Ett par starka favoriter finns men även en del öppna lopp där jag har roliga streck att bjuda på, säger han.

V75-tävlingarna beger sig mot Axevalla på lördag, vilket gläder Jonas Noreen som har ett gott öga till banan och lyfter fram två heta skrälldrag.

- Axevalla är lite av en favoritbana. Ett par starka favoriter finns men även en del öppna lopp där jag har roliga streck att bjuda på, säger experten.

”Jag skrällvarnar för den”

Axevalla är ju känd för att vara en skrällbana, främst tack vare det långa upploppet där mycket hinner hända innan loppen avgörs. Var har du hittat lördagens bästa skrällar?

- I V75-5 skrällvarnar jag för 1 Ace To Play. Hästen duger i klassen och har knallform samt ett smaskigt läge. Flera ska köra tufft för ledningen som det låter och då behöver det inte vara fel att smyga med på innerspår. Luckor brukar komma över det utslagsgivande upploppet och med fritt i tid så...

- Tycker även att 6 Image Rapida är ett roligt motbud till den stora favoriten 2 Zenzero Jet i V75-5. Min roliga luring kommer från en mycket stark insats och gynnas av den långa distansen. Väldigt lite spelad! säger Jonas Noreen. 

 

ANNONS: Lira V75 med vasse experten Jonas Noreen – lilla systemet

 

ANNONS: Lira V75 med vasse experten Jonas Noreen – stora systemet