Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Johans miljonknep: ”Isolerar mig själv”

Drygt fem miljoner kronor inom loppet av tre månader. 

Det är Johan Karlssons osannolika facit på V86 den senaste tiden. 

Nu avslöjar han knepet bakom framgångarna. 

– Jag har märkt att ju fler tidningar jag läser, desto mer påverkar det mig, säger Johan Karlsson i programmet ”Hans G på Vinnarturné”. 

Det var i april tidigare i år som Johan Karlsson från Hudiksvall slog till med en storvinst på V86. 

Utdelningen: 2,3 miljoner kronor. 

Bara tre månader senare var det dags igen, då drog han in 2,9 miljoner kronor till sitt andelslag på ATG Tillsammans. 

Något som innebär att han dragit in 5,2 miljoner kronor på tre månader. 

”Jag begriper nog inte”

I veckans avsnitt av ATG- och TV4-programmet ”Hans G på Vinnarturné”, intervjuas vinnaren av ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog. 

– Jag begriper nog inte. Jag har glatt väldigt många människor i alla fall. Det har jag förstått. Det var en som skrev till mig att han hade en restskatt på 30 000 kronor som han behövde få in. Vilket han fick. Han var jättelycklig. Sedan var det någon som var mammaledig som hade ont om pengar och var glad över semesterpengar, berättar Johan Karlsson i programmet. 

Udda knepet: ”Jag isolerar mig själv”

De flesta travspelare brukar i vanliga fall ta del av information från olika håll inför veckans omgång – det gör inte Johan Karlsson. 

– Jag isolerar mig själv från alla tidningar, tips och tricks. Jag analyserar omgången helt själv. Jag har märkt att ju fler tidningar jag läser, desto mer påverkar det mig. Då blir jag mer och mer osäker. Så jag har bestämt att jag kör mina egna system. Oavsett om det blir spik på en tioprocentare eller 22-procentare. 

– Det enda jag använder mig av är ATG:s lopparkiv. Jag brukar för det mesta spela två spikar. Det bör man nog ha för att nå miljonerna.