Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jätteskräll direkt: ”Var extremt less”

Foto: TV12
Foto: TV12

Det skrällde direkt under lördagens V75-omgång. 

Victor A.U. med Erik Adielsson i sulkyn, överraskade alla från svåra spår tolv. 

– Jag var extremt less i söndagskväll när jag fick spåren, säger kusken i V75 Direkt. 

Lördagens V75-omgång på Gävletravet spåddes på förhand, med tanke på det luriga väderläget, bli en skrällbetonad omgång. 

Så blev också fallet, i alla fall från start. 

Victor A.U. var endast spelad till tre procent i den inledande avdelningen, men visade sig vara starkast av alla i inledningen. 

– Han har fått till honom helt otroligt. Han gick i tredjespår sista 100 och var riktigt bra.  Jag var extremt less i söndagskväll när jag fick spåren. Det går från tolfte också när man har en häst i ordning, säger kusken Erik Adielsson i TV12:s sändning. 

”Ingen chock att det är två minus”

I sändningen spekulerade experterna Micke Nybrink och Jennifer Tillman i att vanligast svåra spår tolv kunde vara en fördel med dagens underlag. 

– Ibland är det ingen fördel att behöva dra tåget, utan bara åka med. Vintertrav. Då kan man vinna från spår 12. Det är kul, säger Nybrink i V75 Direkt. 

Erik Adielsson höll dock inte med. 

 – Det är Sverige, det är ingen chock att det är två minus. Det förändrade inte så mycket, säger han.