Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jag vägrar att släppa kvällens bästa drag

Foto: OLLE SPORRONG

Travveckan river i gång med en V64-omgång från Halmstadtravet.

Min bästa spik har fått ett perfekt läge i comebacken och jag singlar direkt.

Lycka till!

Springspår en fullträff för Zeus

Dagens bästa

6 Hövings Zeus (V64-3) har pausat lite inför detta, men vid vinsten senast, 13 maj, hade han springspår och tog ledningen. Där stannade han hela vägen, och jag tror han har bra chans att göra samma sak här. Christoffer Eriksson har kört hästen fyra gånger och suttit upp hästens bägge segrar.

Vägen till den sjunde himlen

Dagens chansning

4 Seventh Heaven (V64-1) galopperade i Oaks-kval senast. Hon är inte helt travsäker men kapacitet finns det massor av. Hon har varit favoritspelad mot gäng minst lika tuffa som detta, och jag släpper inte det unga stoet riktigt än.

Relevanta intervjun

Oskar Florhed i stallet om 6 Pinto Bob och 7 Axl Rose (V64-6, DD-2):

– Pinto Bob gjorde det okej senast som tvåa. Han travade inte helt som han ska och höll bra men fick stryk av en häst med bättre form. Jag tror han gör ett bra lopp nu men får nog svårt att räcka till seger. 

– Axl Rose var en stor besvikelse senast. Han gjorde en lång resa från Göteborg till Sundsvall och det kan ha satt ner honom något. Han har tagit igen sig och tränar som han ska. I grunden är han en riktigt bra häst och bör stå sig bra i detta sällskap.