Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jag har ett vasst jackpotdrag i fjärde

Foto: OLLE SPORRONG

Efter en rysligt svår rad på Boden i går har vi med oss en jackpot till V64 på Romme på fredagskvällen.

Bästa spiken hittar vi i avslutningen och en häst som vunnit V75 under vintern. 

Lycka till!

ANNONS: Köp en andel i expertens system 

En vinnare trots några frågetecken

Dagens bästa

6 Gordon Brodde (V64-6) ska det sägas att det finns några frågetecken på då han varit struken inför, men läget blev bättre än för värsta motståndarna och han kan sitta i spets tidigt. Väl där blir han svårslagen även om formen är ett snäpp sämre än vid V75-segern senast. Bra singelstreck.

Kylin Blom med ett skrällbud

Dagens chansning

12 Don’t Disturb (V64-4) gjorde regidebut och första starten på ett halvår senast. Gick bra som tvåa bakom V75-aktuelle Cornerstone och går framåt med loppet. Jean P.Hill blir inte lätt att hinna ikapp men han är inte slagen på förhand.

Relevanta intervjun 

Svante Ericsson om 6 Gordon Brodde (V64-6, DD-2):

– Han drabbades av kolik och missade därför V75-finalen på annandagen. Han missade inte allt för mycket träning men självklart påverkar det formen och han är svårbedömd nu. Han har dock hög grundkapacitet och ska räknas på den, och även om det är några bra med är det inte världens tuffaste lopp. Han är snabb ut och kommer han till tät tror jag Petter testar där över kort distans.