Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Jag chansspikar där alla andra garderar

Foto: OLLE SPORRONG

Det är debut för konceptet V64 Express på fredagskvällen när loppen saxas mellan Romme och Kalmar.

Notera spelstopp 20.30 och att sista loppet går 21.30. Dagens bästa spik är ett riktigt toppsto.

Lycka till!

Kali Smart slog eliten senast

Dagens bästa

4 Kali Smart (V64-4, Kalmar lopp 8) mötte stoeliten senast och vann på ett imponerande sätt. Hon har fått ett fint läge här och är hon i närheten av lika bra som senast har hon en toppchans. Motståndet är inte lika blodigt som senast och de mest meriterade motståndarna fick sämre lägen. Toppspik!

Kan vara lösningen i öppet lopp

Dagens chansning

11 Ryssebo La Reine (V64-6, Kalmar lopp 9) var grymt fin senast och gick ifrån på ett bra sätt vid segern. Motståndarna är många hon slog senast. Framvolten har dock några vassa motståndare, men hon tål göra en del jobb och kan vara en chansspik i vad som annars är ett streckkrävande lopp. 

Relevanta intervjun

Oskar Kylin Blom om 2 Hombre D (V64-5, DD-1):

– Galopperade in mot upploppet senast då jag körde upp i vagn med honom. Annars hade han gått en bra tid och hästen kändes otroligt fin. Formen är bra, läget är perfekt och det blir laddning. Det är några tuffa hästar emot, men min häst är bra och har varit ute mot väldigt hårda hästar under året. Jag tycker att det ser intressant ut och löper han bara upp till sitt kunnande ska det vara bra chans. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag, säger Oskar Kylin-Blom.