Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpotspiken är en motiverad favorit nu

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Favoriterna hade en bra kväll förra veckan och det gjorde att det inte blev någon utdelning på sex rätt. Alltid spännande med jackpot och räkna med att det blir bra drag på spelet när Åby och Solvalla tävlar på nytt.

Bästa spiken går ner i klass och har en passande uppgift i V86-5. Joakim Lövgrens 9 Sevilla har 40 meters tillägg men det bör lösa sig i god tid före mål. Motiverad storfavorit.

En trolig spik

V86-5: 9 Sevilla

Är van att stångas i V75 och onsdagens uppgift ser minst sagt passande ut. Man ska notera att det är 40 meters tillägg men med tanke på det lilla fältet ska favoriten ha bra chans att lösa det här. Joakim Lövgren kan lägga upp loppet efter hur tempot blir och hästen är både snabb samt stark. En sund vinnare den här jackpot-omgången.

Ett roligt drag 

V86-7: 10 Admirer

Är på väg tillbaka igen som det verkar. I ljusa stunder är han riktigt bra och styrka för att vinna detta lopp det har han. Tacksamt lite spelad på förhand, hoppas det förblir så.

Två relevanta intervjuer 

V86-5: 9 Sevilla

– Hon var bra senast på Kalmar, det var en skitig bana och öppningen blev tuff. Hon känns pigg och glad och borde ha gått framåt. Jag kör till en bit och sedan får vi se hur hon känns för dagen. När hon är bra är hon riktigt bra, men kan vara lite ojämn. Vi kör nog likadant, säger Jan-Åke Hoas.

V86-7: 10 Admirer

– Han är på väg tillbaka och i slutet av förra säsongen blev det lite för mycket för honom. Han gillar distansen och var fin senast. Han kan gå från alla positioner. Öppet huvudlag och vanlig vagn gäller. Han ska inte räknas bort om det stämmer, säger Marc Elias.

Två heta ändringar 

V86-4: Annan balans och så kanske en jänkarvagn på 2 Souzy.

V86-6: 3 He’s Marvelous har blivit kastrerad under uppehållet och är väl förberedd. Bra i grunden.