Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpotspik från Norge? ”Jag tror på bra chans”

Magnus Teien Gundersen kör favoriten 4 Sam The Man i V86-7.
Foto: Micke Gustafsson/TRBILD

Solvalla och Oslo-banan Bjerke saxar kvällens V86-omgång.

Det är över åtta miljoner kronor extra i potten och här kan ni tal del av intressant information inför tävlingarna.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I EXPRESSENS PREMIUMSYSTEM 

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I REDAKTIONENS STORA SYSTEM

EN TROLIG SPIK

V86-8: 3 Double Exposure

Är ett toppsto som gör spännande årsdebut. Hästen har tidigare gått bra direkt efter uppehåll och från passande spår blir hon svårslagen

ETT ROLIGT DRAG 

V86-4: 1 Digital Eye

Svarade för en finfin årsdebut på Solvalla men har i de två senaste starterna fått dålig utdelning i V75. Hästen riskerar att bli överflyglad men formen är det inget fel på och med vettig resa är han med i striden.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-5: 2 Encore Un Sisu 

– Var fin vid segern senast och kommer med bra form. Hästen är ganska hygglig ut men mer stark än snabb och kort distans är inget plus. Encore Un Sisu har passande spår och gynnas om det blir körning hela vägen. Det blir åtminstone barfota fram och gör Encore Un Sisu en liknande insats som senast ska hon räknas med chans, säger Per Oleg Midtfjeld.

V86-7: 4 Sam The Man 

– Hästen har gått ett lättare banjobb efter förra starten. Vi var nöjda och han håller bra form. Jag tycker att Sam The Man är allround men han är kvick ut och har tagit de flesta segrarna från spets. Från det här läget är det ledningen som gäller och jag tror på bra chans. Det blir skor vanligt skor, vanlig vagn och norskt huvudlag, säger Elise Kristine Holt.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR

V86-1: 8 Red Bar ska troligen tävla barfota runt om för första gången. 

V86-3: 5 Smedtulla ska gå barfota runt om och med jänkarvagn. Hon har tävlat utan skor och med ”bike” innan men aldrig tävlat med kombination jänkarvagn och barfota.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens Livesystem  

ANNONS: Köp en andel i Expressen stora system 

ANNONS: Köp en andel i Expressen chanssystem