Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpot och öppna lopp – draget vinner från spets

Gardner Shaw.
Foto: Maria Holmén/TR Bild

Finfin jackpot.

Småkluriga avdelningar.

Ta del av gratistips inför kvällens V86-tävlingar.

EN TROLIG SPIK

V86-6: 4 Gardner Shaw

Var strålande fin i bronsfinalen senast och går minst lika bra i ryggar som i ledningen. Jörgen Westholm rapporterar att hästen är fortsatt fin i träningen men Gardner Shaw kan bli lite ivrig från start från fjärdespår. Det är en fördel att det bara är sex hästar på startvolten och utan strul är det toppchans.

ETT ROLIGT DRAG 

V86-2: 2 Tonique

Slutade trea i Drottning Silvas Pokal förra våren men den andra halvan av fyraåringssäsongen blev inte lika lyckad. Nu återkommer hästen efter vinterträning och förutsättningarna är passande med spår två och kort distans. Tonique vann årsdebuten förra året med skor på hovarna och jag tror på spets och slut.

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER

V86-1: 4 Frances Yoda 

– Hon har haft bekymmer med virus och senast var första starten på länge där hon var hundra procent frisk. Hästen vann på bra sätt och kommer med toppform. Min är häst är snabb ut och jag ser helst att hon körs i ryggar men taktiken bestämmer kusken. Det var utan skor fram senast men balansen spelar ingen roll och jag är mycket optimistisk, säger Kim Madsen.

V86-8: 9 Estelle Nordique

– Har tävlat mycket bra efter en kortare paus och hon känns fortsatt jättefin i träningen. Hästen har tjänat snabba pengar men duger bra över längre distanser och speciellt i stolopp. Utvändigt ledaren är en favoritposition och där kan hon tugga på i jämnt tempo. Jag tror att Estelle Nordique duger bra här och det blir inga ändringar, säger Katja Melkko.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-1: 7 Procalate ska gå med jänkarvagn för första gången sedan i maj i fjol. 

V86-6: Stefan Granlund säger att 2 Vikings Preacher blir två klasser bättre om det går att köra med sommarskor.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Gustafssons Live-system 

ANNONS: Köp en andel i Expressen jackpot-system 

ANNONS: Köp en andel i hockeystjärnan Magnus Nygrens stora system