Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Jackpot i Boden – Nilsson har tre heta segerchanser

Mellby Guava med Magnus A Djuse.
Foto: Jenny Rehnman/TR Bild

Ingen utdelning på fyra rätt på V64 i går.

Det innebär jackpot i Boden i kväll och hemmatränaren Roger Nilsson har fina chanser.

Dagens bästa

2 Guldhagens Kevin (V64-4) svarade för en bra årsdebut och senast vann han efter fin resa i andra utvändigt. Motståndet håller liknande klass som senast och sexåringen står perfekt inne på startvolten. Han trivs i spets och blir normalt svårfångad.

Dagens avslag

1 Mr Sånna (V64-5) ser ut att bli betrodd men han har inte varit som bäst i de senaste starterna och det är frågetecken för formen.

Relevanta intervjuer

13 Merrimac S.G. (V64-2):

– Känns fortsatt fin. Hästen trivs över distansen och på isbana. Jag trodde läget skulle bli ännu tuffare men det är en fördel att det bara blev 13 hästar. MerrimacS.G. hänger töm allt mindre och senast var fullt körbar genom slutkurvan, säger Roger Nilsson.

7 Fox Star (V64-3):

– Gjorde debut på isen senast och kändes riktigt bra. Motståndet sade inte så mycket men det var ganska mycket krafter kvar. Han har mött och slagit de här konkurrenterna innan och 3 A.W.’s Fastlight känns tuffaste emot. Nu ska Magnus A Djuse få prova en riktigt fin häst och det blir spännande, säger Roger Nilsson.

1 Mellby Guava (V64-6):

– Jag har tre hästar i omgången och av dessa har Mellby Guava bäst utgångsläge. Senast gick det för sakta och hon avslutade kanonbra. Jag var nöjd med insatsen och hon är snabb. Tidigare har hästen kunnat bli vass men hon har blivit allt lugnare. Nu går det att ladda från start och ta upp henne utan problem, säger Roger Nilsson.